Визначення рівня безпечності технологічного об`єкту - Грабовський, Георгій Геннадійович; Грудін, Михайло Генадійович; Хлобистова, Ольга Андріївна (My University, 2004)
Подано класифікацію аварій, які можуть відбуватися на потенційно небезпечному технологічному об`єкті. Наведена блок-схема розвитку першопричини аварії зовнішнього характеру і запропоновані основні формули для підрахунку ризику виникнення аварій і збитків від цих аварій. This is a classification of accidents that can occur on the potentially dangerous technological object. A block schema of development the root causes of the accident and the nature of the external proposed general formula to calculate the risk of an accident and the damage from these accidents.
Keywords: ризик виникнення аварій; збитки від аварій; потенційно небезпечний технологічний об`єкт; класифікація аварій; risk of an accident; damage from accidents; potentially dangerous technological object; classification of accidents; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки