Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій - Дащинська, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
Keywords: пористість; хлібобулочна продукція; цифрове зображення; пористость; хлебобулочная продукция; цифровое изображение; porosity; bakery products; digital image; кафедра експертизи харчових продуктів