Дрозд, Наталія ВолодимирівнаВашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2016-09-302016-09-302016Дрозд, Н. В. Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішей / Н. В. Дрозд, О. М. Вашека, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24281При формуванні консистенції та структури масляної суміші збагаченої комплексом рослинної сировини визначальними є процеси які перебігають у жирової фази продукту. Метою даної роботи є дослідження диференціації гліцеридів збагаченої масляної суміші термодинамічним методом. In forming the texture and structure of the oil-enriched mixture of plant material defining a set of processes that are occurring in the fat phase of the product. The aim of this work is to study the differentiation glycerides enriched mixture of oil thermodynamic method.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівтермодинамічний методмасляні сумішідиференціація гліцеридівthermodynamic methodoil mixturedifferentiation glyceridesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішейOther