Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішей - Дрозд, Наталія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2016)
При формуванні консистенції та структури масляної суміші збагаченої комплексом рослинної сировини визначальними є процеси які перебігають у жирової фази продукту. Метою даної роботи є дослідження диференціації гліцеридів збагаченої масляної суміші термодинамічним методом. In forming the texture and structure of the oil-enriched mixture of plant material defining a set of processes that are occurring in the fat phase of the product. The aim of this work is to study the differentiation glycerides enriched mixture of oil thermodynamic method.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; термодинамічний метод; масляні суміші; диференціація гліцеридів; thermodynamic method; oil mixture; differentiation glycerides; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції