Шляхи покращення експертної оцінки та стану збереження культурно-мистецьких цінностей і антикваріату - Артюх, Тетяна Миколаївна; Могілевський, В. Ю. (My University, 2001)
В статті приведені результати експертної оцінки та стану збереження культурно-мистецьких цінностей і антикваріату.В статье приведены результаты экспертной оценки и состояния сохранности культурных ценностей и антиквариата.The article contains results of expert assessment and state of preservation of cultural values and antiques.
Keywords: експертна оцінка; expert assessment; культурно-мистецькі цінності; антикварні вироби; cultural and art values; antiques; кафедра експертизи харчових продуктів