Фінансування підприємств за рахунок позичкового капіталу - Минко, Лілія Миколаївна (My University, 2006)
В статті, основну увагу приділено проблемі залучення кредитних ресурсів вітчизняними підприємствами.

In the article, the main attention is given to the problem of engaging credit of the domestic enterprises.
Keywords: кредит; позичковий капітал; фінансування; credit; loan capital; financing; кафедра економіки праці та менеджменту