Романовська, Тетяна ІванівнаЛевчук, Наталія Іванівна2015-07-032015-07-032012Романовська, Т. І. Якість вершкового масла / Т. І. Романовська, Н. І. Левчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 70-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21533Виробництво вершкового масла в Україні скорочується, що обумовлено скороченням поголів’я молочного стада, зниженням цін на сухе молоко на світовому ринку . Помітний вплив на виробництво масла має кон’юнктура ринку інших молочних продуктів, зокрема твердого сиру. Oil production in Ukraine is reduced, due to the reduction in the number of dairy herds, lower prices for milk powder on the world market. Significant impact on the production of oil market conditions has other dairy products, including cheese.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівмолочні продуктивершкове маслоякість маслаdairy productsbutterquality oilЯкість вершкового маслаOther