Якість вершкового масла - Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Наталія Іванівна (My University, 2012)
Виробництво вершкового масла в Україні скорочується, що обумовлено скороченням поголів’я молочного стада, зниженням цін на сухе молоко на світовому ринку. Помітний вплив на виробництво масла має кон’юнктура ринку інших молочних продуктів, зокрема твердого сиру.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; фальсифікація вершково масла; якість вершкового масла