Технологія очищення стоків свинокомплексів - Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левітіна, Наталія Володимирівна; Бублієнко, Віктор Васильович (My University, 2004)
Дана характеристика основних показників стічних вод свинокомплексів (хімічних і мікробіологічних). Запропоноване використання метанового бродіння для їх очищення. Розроблена комплексна схема обробки цих стічних вод. The characteristics of the main indicators of pig waste water (chemical and microbiological). Proposed the use of methane fermentation to clean them. An integrated circuit process the wastewater.
Keywords: свинокомплекси; farm pigs; стічні води; метанове бродіння; біогаз; waste water; methane fermentation; biogas; кафедра екології та екоменеджменту