Острик, Олександр МиколайовичОлійник, Світлана Іванівна2022-06-232022-06-232020Острик, О. М. Помутніння та обробка лікеро-горілчаних напоїв / О. М. Острик, C. І. Олійник // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 75https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37679Правильний вибір способу та умов обробки напівфабрикатів із використанням допоміжних матеріалів дає змогу отримати стабільні та стійкі до помутнінь лікеро-горілчані напої на основі рослинної та плодово-ягідної сировини. The correct choice of the method and conditions of processing of semi-finished products with the use of auxiliary materials allows to obtain stable and turbidity-resistant alcoholic beverages based on vegetable and fruit raw materials.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчані напоїпомутніннястійкістьturbidityliqueur beveragesstabilityПомутніння та обробка лікеро-горілчаних напоївThesis