Помутніння та обробка лікеро-горілчаних напоїв - Острик, Олександр Миколайович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2020)
Правильний вибір способу та умов обробки напівфабрикатів із використанням допоміжних матеріалів дає змогу отримати стабільні та стійкі до помутнінь лікеро-горілчані напої на основі рослинної та плодово-ягідної сировини. The correct choice of the method and conditions of processing of semi-finished products with the use of auxiliary materials allows to obtain stable and turbidity-resistant alcoholic beverages based on vegetable and fruit raw materials.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчані напої; помутніння; стійкість; turbidity; liqueur beverages; stability