Кравчук, Надія МиколаївнаФортуна, Надія Вікторівна2017-12-282017-12-282017Кравчук, Н. М. Чи є місце для десертів у раціоні людей, якідотримуються здорового способу життя? / Н. М. Кравчук, Н. В. Фортуна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : 2017. – С. 124–125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26473Визначення ряду чинників впливу на стан здоров’я людини, розробка технології низькокалорійної солодкої страви з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Determination of a number of factors influencing human health, development of technology of low-calorie sweet dishes using non-traditional vegetative raw materials.uk-UKздоров'ядесертні стравинатуральний цукрозамінникhealthdessert dishesnatural sweetenerкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЧи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя?Other