Чи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя? - Кравчук, Надія Миколаївна; Фортуна, Надія Вікторівна (My University, 2017)
Визначення ряду чинників впливу на стан здоров’я людини, розробка технології низькокалорійної солодкої страви з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Determination of a number of factors influencing human health, development of technology of low-calorie sweet dishes using non-traditional vegetative raw materials.
Keywords: здоров'я; десертні страви; натуральний цукрозамінник; health; dessert dishes; natural sweetener; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції