Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції - Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович (My University, 2011)
У статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.
Keywords: лікеро-горілчана продукція; liqueurs and vodka products; перегонка; distillation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції