Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи - Еш, Світлана Миколаївна; Рябуха, Олександр Дмитрович (My University, 2014)
Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції в молочній галузі.
Keywords: конкурентоспроможність; кризові явища; антикризове управління; competitiveness; crisis phenomena; anti-crisis management; кафедра фінансів