Верченко, Михайло ДмитровичКарпович, Микита ВіталійовичТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Верченко, М. Ефективність використання рослинної сировини для збагачення м'ясних хлібів / М. Верченко, М. Карпович, О. Топчій // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 43–45https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39931Запропоновано технологію одержання м’ясних хлібів з використанням білково- вуглеводної композиції на основі молочного білку та клітковини, в результаті чого стабілізуються реологічні характеристики фаршу та покращуються органолептичні показники. The technology of obtaining meat loaves using a protein-carbohydrate composition based on milk protein and fiber is proposed, as a result of which the rheological characteristics of minced meat are stabilized and the organoleptic indicators are improved.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологія одержання м’ясних хлібівклітковинагідратаціяtechnology of obtaining meat loavesfiberhydrationЕфективність використання рослинної сировини для збагачення м'ясних хлібівThesis