Фізичне моделювання кавітаційної стійкості технічного фарфору - Кавун, Віталій Петрович; Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2014)
Встановлено, що характер зношування зразків при ультразвуковому обробленні і частотах коливань 22 і 44 кГц має однаковий характер. It is established that the nature of the wear samples at ultrasonic cutting and oscillation frequencies 22 kHz and 44 have the same character.
Keywords: кавітаційна стійкість; технічний фарфор; фізичне моделювання; cavitation resistance; technical porcelain; physical modeling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв