Бараненко, Сергій Сергійович2024-07-152024-07-152024Бараненко, С. С. Використання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. Київ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бараненко Сергій Сергійович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44065ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбісквітний напівфабрикатсублімована малинаенергетична цінністьхарчова цінністьВикористання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. КиївOther