Аналіз методів і методик оцінки вражаючих факторів повітряної вибухової хвилі - Володченкова, Наталія Валеріївна; Левченко, Олег Григорович (My University, 2012)
Проаналізовано основні методи та методики визначення меж зон руйнування під час дії повітряної вибухової хвилі на підприємства харчової промисловості. The basic methods and techniques, the limits of the zones of destruction under the action of air blast in the food industry.
Keywords: зони руйнування; zone of destruction; повітряна вибухова хвиля; air blast; стійкість будівель; resistance of buildings; аварія; accident; кафедра екології та екоменеджменту