Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємства - Усатюк, Світлана Іванівна; Бабенко, Анастасія Володимирівна (My University, 2018)
Для успішного розвитку підприємства та його прагнення до лідируючих позицій у конкретній галузі, необхідною умовою є проведення постійного аналізу нововведень у сфері якості та вивчення можливостей щодо їх впровадження та подальшої адаптації в управлінні та організації виробничих процесів. For successful development of the enterprise and its leadership in a particular industry, a prerequisite is the ongoing analysis of innovations in the field of quality and the study of the possibilities for their implementation and further adaptation in the management and organization of production processes.
Keywords: управління якістю; якість продукції; управління ризиками; система менеджменту; quality management; product quality; risk management; management system; Usatyuk, Svetlana