Оносова, Ірина АндріївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-11-212017-11-212013Оносова, І. А. Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки / І. А Оносова, О. В Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 листопада 2013 р. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 265-266.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26167Проведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки. The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.uk-UKЯМР-спектроскопіяводно-спиртова сумішводаетанолгорілкагідроксильні протониNMR-spectroscopyaqueous-alcoholic mixturewaterethanolvodkahydroxyl protonsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиOther