Роль іноземного інвестування в активізації інтеграційного процесу - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2016)
У роботі досліджено важелі, що сприяють активізації інтеграційного процесу. Визначено вплив іноземного інвестування на активізацію інтеграційного процесу. In this work the levers that contribute to the intensification of the integration process. The influence of foreign investment in the revitalization of the integration process.
Keywords: кафедра економіки і права; інвестування; investment; інтеграція; integration; інтеграційний процес; process integration