Махмудов, Артур МамедовичДобробог, Юрій ВолодимировичБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2023-06-162023-06-162023Махмудов, А. Визначення поживної та енергетичної цінності кисломолочного десерту / А. Махмудов, Ю. Добробог, У. Бандура // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітняь 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 334https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40846Визначено поживну цінність кисломолочного десерту у відповідності найбільш важливих компонентів відповідно добовій потребі. Комбінування тваринної та рослинної складових сприятиме підвищенню поживної цінності за рахунок комплексу макро- та мікронутрієнтів у кількостях та співвідношенні, що відповідає сучасним принципам нутриціології.кисломолочний десертпоживна цінністькафедра технології молока і молочних продуктівВизначення поживної та енергетичної цінності кисломолочного десертуThesis