Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry - Yaschenko, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, Elizabeth (My University, 2013)
It is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus. Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.
Keywords: pleurotus ostreatus mushrooms; bakery industry; alimentary protein; amino acids; глива звичайна; хлібопекарська промисловість; харчовий протеїн; амінокислоти; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра іноземних мов професійного спрямування