Yaschenko, VictoriaArsenieva, LarisaSmirnova, Elizabeth2013-07-012013-07-012013Ященко, В. С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry / В. С. Ященко, Л. Ю. Арсеньєва, Є. С. Смірнова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2013 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Vol. 2. – P. 420.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8608It is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus. Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.otherpleurotus ostreatus mushroomsbakery industryalimentary proteinamino acidsглива звичайнахлібопекарська промисловістьхарчовий протеїнамінокислотикафедра експертизи харчових продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняPleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industryThesis