Лікувально-оздоровчий туризм на Україні - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2018)
Вдосконалення санаторно-курортного комплексу найпріоритетнішими напрямками розвитку туризму. Improvement of sanatorium-resort complex the most priority directions of tourism development.
Keywords: оздоровлення; туризм; лікування; реабілітація; розвиток; health improvement; tourism; treatment; rehabilitation; development; кафедра готельно-ресторанної справи