Товарознавчі аспекти ринку металопластикових вікон - Білик, Олена Анатоліївна; Вайло, В. В. (My University, 2013)
В матеріалах наведено стан ринку металопластикових вікон в Україні. Основними виробниками металопластикових вікон, які завоювали ринок України є Rehau; VEKA; KBE. The materials given state of the market of plastic windows in Ukraine. The main producers of plastic windows, which won the Ukrainian market are Rehau, VEKA, KBE. The theses presented the advantages and disadvantages of windows major manufacturers.
Keywords: металопластикове вікно; ринок; виробник; популярність; профіль; plastic window; market; fabricator; popularity; side view; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів