Діагностика втрат промислового підприємства в межах ощадливого виробництва - Колос, Ірина Василівна (My University, 2013)
З метою підвищення ефективності функціонування й мінімізації дефектів виробництва, а також усунення дій, які не створюють додаткової цінності продукту, обґрунтовано методику діагностики втрат промислового підприємства.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; методика діагностики втрат промислового підприємства; показники оцінки втрат промислового підприємства; методи діагностування; візуалізація результатів діагностування; diagnostic Method of losses of industrial enterprises; performance evaluation of the loss of an industrial enterprise; methods of diagnosis; imaging diagnostic results