Логвінський, Руслан ВалерійовичКовальов, Олександр ВолодимировичДоломакін, Юрій Юрійович2014-05-312014-05-312012Логвінський, Р. В. Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом / Р. В. Логвінський, О. В. Ковальов, Ю. Ю. Доломакін // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : IV міжнародна науково-практична студентська конференція, 25-26 жовтня 2012 р. / Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14727Описаний спосіб вакуумно-випарного охолодження хлібобулочних виробів, який ґрунтується на процесі в якому вільна і розподілена в об'ємі продукту волога, випаровуючись, відбирає теплоту. Describes a method vacuum-evaporation cooling bakery products based on the process in which free and distributed in the volume of product moisture evaporates and removes the heat.охолодженняхлібвакуумcoolingbreadvacuumкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способомWorking Paper