Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2014-06-102014-06-102014Гуць, B. C. Інтенсифікація соління м'яса / B. C. Гуць, О. А. Коваль // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 14-15https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14921Використання вібраційної обробки при посолі має багато позитивних аспектів. Насамперед, спостерігається підвищення ніжності продукта, що пов'язано з частковим порушенням цілісності м'язових волокон, розривом сарколеми і клітинних мембран та виходом в міжклітинний простір ферментів, що прискорюють автолітичні процеси і сприяють зменшенню міцності м'язової тканини. Using vibration treatment at Ambassador has many positive aspects. First, there is increasing tenderness of the product, due to partial violation of the integrity of muscle fiber sarcolemma and rupture cell membranes and release into the extracellular space of enzymes that accelerate avtolitychni processes and reduce muscle strength.otherтумблюваннявібраційний впливмасажуванняtumblyuvannyavibrationmassagingкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнтенсифікація соління м'ясаOther