Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаБєдусенко, Лілія Сергіївна2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 120151 UA МПК A23L 21/12 (2016.01). Склад десерту самбук / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Бєдусенко Л. С. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 03866; заявл. 19.04.2017; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26926Склад десерту самбук, містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить пюре з кореня лопуха, молочну сироватку. Composition of dessert sambuk contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains burdock root puree, milk serum.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupпюре з кореня лопухаburdock root pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад десерту самбук (Деклараційний патент на корисну модель № 120151)Other