Романовська, Тетяна ІванівнаОсейко, Микола ІвановичЛевчук, Ірина Володимирівна2012-05-312012-05-312012Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студентів напряму 6.051701 «харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська, М. І. Осейко, І. В. Левчук- К.: НУХТ, 2012.- 11 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1170Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.Guidelines for the discipline “Quality and safety control of branch products” enclose a list of topics for lectures and laboratory studies, questions for test and a list of recommended literature.otherконтроль якостіquality safety controlкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМетодичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»