Пивоваренко, Артем Юрійович2022-05-112022-05-112022Пивоваренко, А. Ю. Проект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Артем Юрійович Пивоваренко ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2022. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37433кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолодхмільячміньмолочна кислотазатиранняфільтруваннядробинакип’ятіннявірпулекстрактоцукренняПроект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктівOther