Гринько, А.Деканський, Вадим ЄвгенійовичБодров, Віктор СеменовичМисюра, Тарас Григорович2014-09-102014-09-102014Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва екстрактів з вівсяного солоду / А. Гринько, В. Деканський, В. Бодров, Т. Мисюра // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Киїі : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 270–271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16673Запропоновані принципові технологічна та апаратурно-технологічна схеми забезпечують повне безвідходне виробництво концентратів та їхніх купажованих сумішей (рідин і розчинних порошків) функціонального та оздоровчого призначення і, за наявності у схемі віброекстрактора, гарантують порівняно високе питоме енергозбереження всього виробництва. The principle for technology and hardware-technological schemes provide a complete waste-free production of concentrates and their kupazhovanyh mixture (liquid and soluble powder) functional and recreational purposes and, if a scheme vibroekstraktora guarantee relatively high specific energy efficiency of production.uk-UKвиробництво екстрактіввівсяний солодвіброекстракторproduction of extractsoat maltvibroekstraktorкафедра процесів і апаратів харчових виробництвРозроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва екстрактів з вівсяного солодуOther