Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-282012-04-282011Пасічний, В. М. Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатом / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. - №27. – С. 135-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1027У статті наведені результати досліджень мікробіологічних показників, перекисного та кислотного чисел паштетних та ковбасних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.In the article results of researches of microbiological investigations, peroxide and acid numbers pate and sausages with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.otherгрибний напівфабрикатгрибной полуфабрикатmushrooms intermediate productкомбіновані м'ясопродуктимікробіологічні показникиперекисне числокислотне числоcombined meat productsmicrobiological parametersperoxide valueacid valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатомArticle