Хоменко, Олеся МихайлівнаГащук, Олександра Ізидорівна2013-06-012013-06-012013Хоменко, О. М. Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного дообвалювання / О. М. Хоменко, О. І. Гащук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 369-370.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8071У статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини. In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw materialotherсічені напівфабрикатим'ясо птиці механічного до обвалюваннярослинна сировинаchopped semi-finished productspoultry meat to mechanical deboningplant raw materialкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного дообвалюванняThesis