Білик, Олена АнатоліївнаХалікова, Есма ФаїківнаФаін, А. В.2015-05-142015-05-142014Білик, О. А. Картопляні продукти у хлібопеченні / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, А. В. Фаін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 7–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20370Проведено аналітичний огляд літературних джерел з застосування картоплепродуктів у хлібопекарській галузі з метою подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Встановлено, що картопляні продукти доцільно застосовувати для запобігання черствіння як для пшеничних так і для житньо-пшеничних хлібобулочних виробів. Показано необхідність дослідження можливості застосування у технології хлібобулочних виробів сухого картопляного пюре. Analytical review the literature on the use of potatoes in the baking industry to prolong the shelf life of baked goods. It was found that the potato products expedient for the prevention of staling for wheat and rye-wheat bakery products. The necessity to study the possibility of using technology in bakery products dry mashed potatoes.uk-UKтермін зберіганнякартоплепродуктикартопляні пластівцікартопляне борошнокартопляна крупкаshelf lifepotatoespotato flakespotato flourpotato gritsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКартопляні продукти у хлібопеченніArticle