Тесля, Ольга ДмитрівнаДробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2012-05-102012-05-102010Тесля, О. Д. Перетравленість білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9(135). – С. 57-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1057В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.In materials of paper found that because of technological measures used inaccelerated technology, proteins and carbohydrates are more pliable product of enzyme that helps them better assimilation by the body.uk-UKхлібобулочні виробивуглеводибілкові речовиниферментиin vitrobakery productscarbohydratesproteinsenzymesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПеретравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста