Захарченко, Тетяна МиколаївнаСидорченко, Олена ІванівнаКупчик, Михайло ПетровичМанк, Валерій Веніамінович2012-09-122012-09-122012Захарченко, Т. М. Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля / Т. М. Захарченко, О. І. Сидорченко, М. П. Купчик, В. В. Манк // Техногенно-екологічна безпека України : стан та перспективи розвитку : ІІІ міжвузівська науково-практична конференці, 18 квітня 2008. - С. 134-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2518Досліджений вплив сучасних харчових технологій на стан навколишнього природного середовища. Запропоновано шляхи запобігання негативному впливу. The influence of modern food technology at the state of the environment. The ways to prevent the negative impact of food enterprises.uk-UKтехнологіяінноваційний розвитокхарчові підприємствапроектуванняtechnologyinnovation developmentfood plantsdesignкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілляArticle