Виговський, Валерій ЮрійовичПетриченко, Ігор БорисовичРезніченко, Юрій МиколайовичТаран, Вікторія ВолодимирівнаРябченко, М. В.2013-09-022013-09-022013Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях / Ю. М. Резніченко, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, В. В. Таран, М. В. Рябченко // Цукор України – 2013. – №5 (89) – С. 21–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9439Аналізується влив відокремлення осаду до основного вапнування і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях на якісні показники очищеного соку та шляхи їх підвищення. Analyzes the impact of the precipitate to the main liming and stepdown alkalinity I and II of carbonation on the quality parameters of the purified juice and ways to improve.фільтраціякарбонізаціядифузійний сіккольоровістьfiltrationsaturationdiffusive juicecolouredкафедра технології цукру і підготовки водиТехнологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціяхArticle