Ковч, Аліна ВолодимирівнаШульга, Сергій Іванович2014-09-302014-09-302014Ковч, А. Транс-ізомери жирних кислот / А. Ковч, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 652-653.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17007Транс-ізомери у великих кількостях шкідливі для організму. Постійне вживання транс-жирів може спровокувати розвиток ожиріння, серцево-судинних та інших захворювань. Trans-isomers in large quantities harmful to the body. Chronic use of trans fat can trigger the development of obesity, heart disease and other diseases.uk-UKтранс - ізомерижирні кислотиtrans - isomersfatty acidsкафедра харчової хіміїТранс-ізомери жирних кислотOther