Теличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія СтаніславівнаДесик, Микола ГригоровичКозак, Олександр Сергійович2024-10-302024-10-302021Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, М. Г. Десик, О. С. Козак // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 66–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45256У статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.The article presents the results of a study of the vacuum-evaporative method of cooling a loaf of high-grade wheat flour weighing 0.5 kg. The operating parameters of the process of vacuum cooling of loaves are determined.ukvacuum coolingbreadвакуумне охолодженняхлібтепломасообмінкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвheat-mass transferУдосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоціThesishttps://orcid.org/0000-0002-3132-6447https://orcid.org/0000-0002-0226-9770https://orcid.org/0000-0001-8016-466X