Фізичне навантаження студентів при захворюваннях на цукровий діабет - Долиніна, Мила Милківна; Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2016)
У статті розкрито правильний підхід до проблеми та важливості своєчасної адекватної терапії при захворюванні на цукровий діабет. Основною метою занять фізичного виховання зі студентами є підвищення фізичної працездатності і здоров’я в цілому. The article describes the correct approach to the problem and the importance of timely adequate therapy for the disease diabetes mellitus. The main goal of physical education students is to increase physical performance and overall health.
Keywords: кафедра фізичного виховання; фізична культура; студенти; діабет; physical education; students; diabetes