Українець, Анатолій ІвановичКовбаса, Володимир МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичАсауленко, А. О.2014-11-052014-11-051997Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, В. В. Олішевський, А. О. Асауленко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18008Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.uk-UKекструзіясухі сніданкимагнітно-імпульсна обробкапакуваннятермін зберіганняextrusionbreakfast cerealmagnetic pulse treatmentpackagingstorage timeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб подовження термінів зберігання сухих сніданківArticle