Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків - Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Асауленко, А. О. (My University, 1997)
Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.
Keywords: екструзія; сухі сніданки; магнітно-імпульсна обробка; пакування; термін зберігання; extrusion; breakfast cereal; magnetic pulse treatment; packaging; storage time; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів