Куц, Анатолій МихайловичБондар, Микола ВасильовичБулій, Юрій Володимирович2012-04-042012-04-042012Куц, А. М. Загальні технології харчової промисловості : метод. вказівки до вик. лаб. практикуму студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.051701 ‘‘Харчові технології та інженерія‘‘ спец. “ Технологія продуктів бродіння і виноробства ” / уклад.: А. М. Куц, М. В. Бондар, Ю. В. Булій. – К. : НУХТ, 2011. – 53 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/716В методичних вказівках коротко приведені програма, основні положення та вимоги до студентів при проходженні лабораторного практикуму студентами заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності “Технологія продуктів бродіння і виноробства”, правила техніки безпеки при роботі в лабораторії, суть методів аналізу, реактиви, прилади, посуд, техніка виконання відповідного аналізу та розрахункові формули для обрахування отриманих показників; приклади оформлення протоколу. Методичні вказівки рекомендуються для виконання практичної частини дисципліни “Загальні технології харчової промисловості”, основною метою якої є закріплення знань, отриманих під час вивчення теоретичного курсу, опанування загальними методами контролю харчової сировини і продуктів її переробки з подальшою оцінкою за отриманими показниками відповідності проаналізованих зразків вимогам нормативно-технічної документації.otherреактивиреактивыreagentsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваприладитехніка виконання відповідного аналізуприборытехника исполнения соответствующего анализаinstrumentsequipment of appropriate analysisЗагальні технології харчової промисловості