Михалевич, Артур ПетровичБасс, Оксана Олександрівна2022-06-062022-06-062022Михалевич, А. П. Дослідження відносної солодкості морозива ацидофільно-сироваткового за різного ступеня заміни цукру / А. П. Михалевич, О. О. Басс // Проблеми та перспективи реалізації та впровадження міждисциплінарних наукових досягнень : матеріали III Міжнародної наукової конференції, 3 червня 2022 р. м. Луцьк. – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. – С. 143–144https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37619Отримані результати підтверджують можливість часткової заміни цукру в нових видах морозива ацидофільно-сироваткового. За результатами розрахунку за використання у сумішах морозива гідролізованих 30%-х сироваткових концентратів у кількості від 65 до 80% доведена можливість зменшення вмісту цукру з 15% до 4-8 % для досягнення оптимальної відносної солодкості морозива (0,8-1,0).морозивосироватка молочнанизколактозні продуктикафедра технології молока і молочних продуктівДослідження відносної солодкості морозива ацидофільно-сироваткового за різного ступеня заміни цукруThesis