Ronshyna KristinaKuzmin, OlegStukalska (Ivanova), Nataliia2023-10-302023-10-302022Ronshyna, K. Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP / K. Ronshyna, O. Kuzmin, N. Stukalska // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць XIIІ Міжнародної наукової конференції, 29 грудня 2022 року, Прага, Чехія. – 2022. – С. 60https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41310The purpose of this work is to determine a set of measures to combat pests in restaurants when developing a prerequisite program under the HACCP.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCPcombat pests in restaurantstraps for pest controlборотьба зі шкідниками в ресторанахпастки для боротьби зі шкідникамиPrerequisite program for pest control in restaurants according to HACCPThesis