«Активні» лекції: сутність, види, особливості,перспективи використання в Українській вищій школі - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2015)
Нагальна потреба українського суспільства у змінах виявляється, перш за все, в розумінні необхідності підвищення доступності інформації, відкритості знань, можливості діалогу між представниками наукових шкіл та студентством. The urgent need for change Ukrainian society appears primarily in understanding the need to improve the availability of information, transparency knowledge, the possibility of dialogue between schools and students.
Keywords: суспільство; навчання; society; Іearning; кафедра економіки праці та менеджменту