Малежик, Іван ФедоровичКулінченко, Віталій РомановичНіколаєв, Олександр ПавловичЦиганков, Петро Семенович2012-10-032012-10-031997Основи гідравліки / І. Ф. Малежик, В. Р. Кулінченко, О. П. Ніколаєв, П. С. Циганков та ін. // Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навчальний посібник. – Київ : ІЗМН, 1997. – С. 3–51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3181Навчальний посібник містить загальні рекомендації до прове¬дення лабораторного практикуму та лабораторні роботи з основ гідравліки, гідромеханічних, теплових і масообмінних процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено характеристики лабораторних навчальних установок і основного обладнання.otherБернулліРейнольдсопори тертянасосвитіканняBernulliReynol'dssupports of frictionpumpprofluviumкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОснови гідравлікиArticle