Скорик, Костянтин Дмитрович2013-12-192013-12-192004Скорик, К. Д. Вимоги до якості цукру в країнах Європейського Союзу / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2004. – № 1-2. – С. 33–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12258У статті наведені якісні показники кристалічних сортів та рідкого цукру в країнах Європейського Союзу. Розглянуті деякі заходи щодо підвищення якості білого цукру. Qualitative characteristics of crystal sugar and liquid sugar are presented for countries of European Union. Some measures are discussed concerning raising white sugar quality.якість цукрувимогирідкий цукороцінка в балахмікробіологічні показникибезалкогольні напоїsugar qualityrequirementsliquid sugarassessment in pointsmicrobiological indicessweet drinksВимоги до якості цукру в країнах Європейського СоюзуArticle