Копитко, Віталій ЛеонідовичТкаченко, Світлана Вікторівна2016-06-162016-06-162012Копитко, В. Л. Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів / В. Л. Копитко, С. В. Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 196-197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23580Одним із важливих якісних показників є прозорість, стабільність до різних видів помутніть. Помутніння обумовлене наявністю високомолекулярних білків, фенольних сполук та підвищеним вмістом металів — заліза, міді, олова.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадимиталізаціявиноматеріалпрозорістьпомутніннядеметаллизациявиноматериалпрозрачностьпомутнениеmetal coating removalwinetransparencyturbidityЗастосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалівThesis