Технологічна інструкція щодо застосування дезінфекційного засобу „Санітарін” на підприємствах цукрової галузі - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна (My University, 2008)
Технологічна інструкція визначає способи, режими та умови застосування дезінфекційного засобу „Санітарін” виробництва „Кінгдао Девелоп Інтернешнл Трейд Ко, Лтд” (Китай) для проведення дезінфекції сировини, напівпродуктів, обладнання, технологічних вод на підприємствах цукрової галузі при переробленні цукрових буряків та тростинного цукру-сирцю. В технологічній інструкції наведені вимоги техніки безпеки при застосуванні дезінфекційного засобу „Санітарін”, методи контролю якості засобу та робочих розчинів препарату, методи контролю за ефективністю препарату. Technological instruction determines the ways modes and conditions of disinfectant "Sanitarin" production "Develop Qingdao International Trade Co., Ltd" (China) for the disinfection of raw materials, intermediates, equipment, process water to the sugar industry enterprises in the processing of sugar beet and cane sugar raw. In the technological instructions given safety requirements when applying disinfectant "Sanitarin" control methods as a means of working solutions and preparation methods monitor the effectiveness of the drug.
Keywords: дезінфекційний засіб “Санітарін”; натрієва сіль дихлорізоціанурової кислоти; санітарна обробка; дезінфекція; екстрагування; disinfectant "Sanitarin"; sodium; dyhlorizotsianurovoyi acid; sanitizing; disinfection; extraction; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води