Формування економічного механізму стимулювання інноваційної діяльності - Карюк, Вікторія Іванівна (My University, 2011)
У статті досліджено стан та тенденції інноваційної діяльності в промисловості України; визначено сутність стимулювання інноваційної діяльності персоналу; виокремлено комплекс заходів спрямованих на заохочення винахідницької та раціоналізаторської діяльності працівників та запропоновано механізм стимулювання інноваційної діяльності персоналу в умовах ринкової економіки на мікроекономічному рівні.
Keywords: стимулювання інноваційної діяльності; економічний механізм стимулювання; матеріальні стимули; моральні стимули; material incentives; moral incentives; economic mechanism