Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2018-11-272018-11-272018Патент на винахід № 117722 Україна, МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 33/185 (2016.01) М'ясо-рослинний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. - № а 2017 09388 ; заявл. 26.03.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28533М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю, сіль харчову, перець чорний мелений та сухарі для панірування. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення. Meat and vegetable culinary product contain crushed meat (cutlet meat), onion, food salt, black pepper milled and crackers for panning. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery.кулінарний вирібкотлетне м'ясочеремшапортулакзелена масасulinary productcutlet meatramsonspurslaneplant green massкафедра технології оздоровчих продуктівМ'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 117722)Other