Сучасні тенденції та перспективи розвитку підприємств харчової промисловості України - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2019)
Обґрунтовано стратегічну важливість розвитку підприємств харчової промисловості. Наведено фактори, що стримують розвиток харчової промисловості України. Визначено базу побудови стратегії подальшого розвитку харчової промисловості. Окреслено завдання подальшого розвитку підприємств харчової промисловості. The strategic importance of food industry development is substantiated. The factors holding back the development of the food industry of Ukraine are given. The basis for building a strategy for further development of the food industry is determined. The tasks of further development of food industry enterprises are outlined.
Keywords: кафедра маркетингу; продовольча безпека; підприємство; розвиток; харчова промисловість; food security; enterprise; development; food industry; кафедра фінансів